Guide til Betstrive Platformen

På denne side kan du lære Betstrive helt at kende. Her forklarer vi alt fra vores odds system til pointene, analyser og selvfølgelig vores super fede odds turneringer! Efter denne guide, er du helt sikkert bedre klædt på, på vejen mod at blive Danmarks bedste oddser. Den der hiver den ene pengepræmie hjem efter den anden!

Har du læst om Betstrive, har du også læst om vores tanker bagved platformen – hvor vi håber, at bevæge konceptet hen i fremtiden. Vi ér tætte på, at være besatte af væddemål på vores kontor her i Aalborg. Med Betstrive tager vi den kærlighed ind i fodboldens smukke verden! Ja faktisk er det den kærlighed, som har lagt fundamentet bagved vores kernekoncept: odds turneringerne. Læs om dem lige herunder – og kig også nederst på siden. Her ser du hvordan dine gode ideer, kan blive belønnet med gratis freebets for 1,000 kr.

Betstrive konceptet: Begreber og forklaringer

Vi anvender mange begreber her på siden til bl.a. at hjælpe til at forstå og vise “hvem der er bedst”. Vi har listet dem alle herunder, sådan du kan blive klogere på de enkelte dele, begyndende med pointsystemet.

Pointsystemet

Når du oddser gennem vores platform, kalder vi det for “odds forslag”. Dette, fordi de ikke kun oprettes for at vinde vores turneringer. Lige så meget for at inspirere hinanden, til at finde de bedste væddemål – hos den bookmaker, der har det bedste spil på netop denne kamp. Det er gratis at oprette odds forslag, du kan oprette så mange du vil (dog maks 5 på samme kamp) – og der er intet loft for hvort stort et minus eller plus, din konto kan gå i. Dette nulstilles fra måned til måned.

Coins vs Credits

Coins er dine point. Dem som du oddser for, og dem som kan gå i minus. Dette er pointsystemet, som afgør platformens hundredevis af leaderboards. Deraf også dem, som afgør hvem der vinder præmierne.Betstrive coins og credits

Credits kan du vinde fra odds turneringer, og optjene ved at gennemføre missioner. Credits kan bruges på at deltage i flere odds turneringer, og du kan bruge dem i vores shop. Man kan ikke købe flere credits, da vi aldrig beder dig hive penge på af lommen på vores platform. Men løber du tør, anbefaler vi dig at kigge missionsiden. Her vil du se, at du faktisk også får credits hver gang du opretter et odds forslag, eller hver gang du f.eks. opretter en analyse.

Hvorfor kan jeg gå i minus?

Dine point kan gå i minus, ligesom din oddsbalance, kan gøre det i virkeligheden. Vi nulstiller dog efter hver måned. Dette giver et mere realistisk billede af din performance, og hjælper dig til at tracke dit eget “forbrug” gennem din profil side, hvor du finder statistikker på dig selv.

Leaderboards

Betstrive leaderboards

Betstrives leaderboards er en vigtig del af kernekonceptet. Du finder det første, største leaderboard fra forsiden. Dette leaderboard reflekterer alle oddsere og odds forslag i den pågældende måned. Leaderboardet har hver måned tilknyttet en præmiepulje mellem 1.000-5.000 kr.

Leaderboards anvender vi naturligvis også i de enkelte odds turneringer. Men også inde under hver eneste fodbold kamp, vil du finde et leaderboard. Dette giver et lynhurtigt overblik over hvem der klarer sig godt i denne respektive kamp. Tag med in mente, at du kan live oddse over platformen, og så finder du også lyn hurtigt “den bedste” at få inspiration fra, på netop denne kamp!

Betstrives kampprogram

Kampprogrammet, som du ser fra forsiden på Betstrive følger de rigtige kampe fra den virkelige verden i realtid. Vi vil i fremtiden tilføje flere ligaer og turneringer, men har et formål med at holde det så relevant som muligt. Det er ikke herover du kommer til at finde Andoras svar på jyllandsserien. Men du kommer tilgengæld til at få et nemt og hurtigt overblik over “de vigtigste” fodboldkampe, hver dag – hver uge.

Tilpas dit eget tips feed

Fra forsiden på Betstrive, kan du tilpasse dit tipsfeed. Med det, kan du altså selv vælge hvem og fra hvikle ligaer du gerne vil have odds forslag. Du skal blot scrolle ned til “odds-forslag tilpas”. Her kan du, lige så ofte du ønsker, justere ind hvem og hvad du får informationer fra gennem platformen.

Odds Turneringer

Odds turneringerne som du finder her på Betstrive, kan både være oprettet af os og af andre brugere. De odds turneringer, vi tilføjer selv, indeholder altid en præmiepulje. Enten i form af free bets eller store portioner credits. Eller som vores leaderboard fra forsiden – en decideret pengepræmie. Hver måned i 2021 vil du kunne finde en premier league-, superliga- og minimum én mere odds turnering med en reel pengepræmie. De findes allesammen under fanen odds turneringer.

Betstrive major odds turnering

Opret dine egne odds turneringer og sæt credits på højkant

Når du opretter dine egne turneringer, som også er gratis, kan du selv bestemme din præmiepulje. Du kan også være så heldig, at vi opdager din turnering, og beslutter os for at tilføje ægte præmiepenge, som i kan vinde.

Pengepræmier og udbetaling af præmier

Betstrive udbetaler pengepræmier umiddelbart efter turneringer er afsluttet. Vinderen kontaktes via mail og besked på Betstrive senest 24 timer efter turneringen er afsluttet. Dette gælder også de konkurrencer vi udbyder andre præmier i.

Skal jeg betale skat af mine gevinster?

Nej! Alle pengegevinster vundet over Betstrive er skattefrie. Dette, da vi betaler et gebyr pr. præmie, vi udbyder herover.

Gennemfør missioner og tjen flere credits

Når du løber tør for credits, kan du besøge vores Betstrive missioner. Her finder du lette muligheder for at tjene flere. Dette kan du gøre ved at oprette gratis odds forslag, ved at ændre dit profilbillede, eller eksempelvis ved at henvise Betstrive til dine venner. Se alle mulighederne under Betstrive missioner.

Læs og opret analyser

Om det er for at optjene credits, dele din viden eller bare for diskussionens skyld. Så kan du besøge Betstrives analyser og indlæg sektion. Betstrives egen fodboldekspert opdaterer med statistikker og viden fra platformens kampe. Så dette er et rigtigt godt sted at hente og dele inspiration om fodbold og fodboldodds.

Betstrive fodboldanalyser og indlæg

Betstrive shoppen

I Betstrive shoppen kan du anvende dine credits til at købe billige produkter. Dette kan være alt fra freebets, til varer vi får på tilbud i vores netværk af partnere. Når du bestiller et produkt i shoppen, sender vi dig en bekræftelse – og senest 48 timer efter, sender vi din vare afsted.


Del dine ideer med os – og få freebets for 1,000 kr til de bedste spillesider i Danmark.

Betstrive er stadig et nyt koncept. Vi gik i luften i april måned 2021, og derfor ved vi også, der er meget vi kan lære. Dem vi kan lære af, er jer! Jer som fodboldelskere, jer som har lysten til at blive bedre “oddsere”. På Facebook ser vi dagligt hundredevis af danskere, der søger og deler odds forslag hinanden i mellem. Del dem med os – og del os med dem. Vigtigere endnu, fortæl os om dine ideer og forbedringsforslag til vores platform.

Når du deler dine erfaringer og ideer med os, så belønner vi dig ikke kun med freebets for op til 1.000 kr. Vi tror også oprigtigt på, at vi i sidste ende skaber en platform, der kan levere så meget data tilbage brugerne. At alle der ønsker at tjene en lille mønt på deres betting – de finder den rette inspiration her.

Du kan dele med os gennem vores Facebook, via emailen herunder – eller ved at kontakte Betstrive profilen herover

Email: kontakt@betstrive.dk

  • Dashboard
  • Sidebets
  • Create tip
  • Analysis
  • Menu
0
0
Shop