0 odds turneringer

Guide til Odds Turneringer på Betstrive

Når du deltager i Betstrives odds turneringer, spiller du for credits. Credits er én af 2 valutaer, vi arbejder med her på platformen. Du ser din nuværende credit balance ved siden af dit profilbillede i øverste højre hjørne fra desktop, eller fra menulinjen i bunden via mobilen. Under vores guide til Betstrive platformen, kan du også læse mere om coins og credits på Betstrive.

Hvis du løber tør for credits, men ønsker at deltage i en af vores turneringer. Så kan du optjene flere, helt gratis, ved at kigge under Betstrive missioner. Her kan du f.eks. opdatere dit profilbillede, oprette nye turneringer, eller ved at oprette odds forslag i platformen.

Du deltager i odds turneringerne, ganske simpelt, ved at trykke på “tilmeld” i højre side, når du er inde på turneringen. Knappen finder du lige over turneringens leaderboard. Der er ingen begrænsninger på hvor mange turneringer, du kan deltage i!

Hvilke odds turneringer kan man finde hver måned?

Her på siden finder du, hver eneste måned, nye gratis odds turneringer at deltage i. Vi har oftest min. én turnering kørende på de største ligaer hver måned. Det vil sige Premier League, Superligaen, Serie A, La Liga og Bundesligaen. Men det begrænser vi os slet ikke til. Vores odds turneringer, fordeler vi på følgende 3 kategorier:

Turneringer
Som nævnt ovenfor, kører der hver måned odds turneringer på de største europæiske turneringer. Her tilføjes en præmiepulje på mellem 500 kr. – 2500 kr. Præmiepuljen er en skattefri gevinst, og du vil altid kunne læse om udbetalingen af gevinsterne, samt hvordan de fordeles under den respektive turnering. Du vil altid kunne se hele overblikket her på denne side.

Single kampe
Odds turneringer på enkelte kampe hører under denne kategori. Hvis du vil have et overblik over hvilke kampe vi tænker på samt hvad vi prioriterer i denne henseende. Så kan du, under indlæg og analyser, læse om Betstrives månedlige VIP kampprogram. Her rater vi bl.a. de største fodboldkampe efter spændingsniveau – og giver samtidig et super let overblik over månedens vigtigste kampe. Det er disse kampe, du også ofte kan finde i odds turneringer her på siden. Single kamp odds turneringerne tilføjes en præmiepulje, som både kan være gevinster i form af freebets til de største danske spillesider – men også rigtige pengepræmier, som det også er tilfældet med de odds konkurrencer, vi har på turneringerne.

Heads up turneringer
Heads up turneringerne kan du lave sammen med din kammerat, eller lægge frit op og vente på en anden bruger deltager. Dette er ligeledes en god metode til at dele odds forslag hinanden i mellem. I kan, ligesom med de andre turneringer, lave disse helt lukket. Således er det kun dig – din(e) gæst(er) der kan deltage.

Opret dine egne odds turneringer og spil i et lukket rum

Når du opretter dine egne turneringer her på platformen, bestemmer du selv præmiepuljen. Du kan sætte et beløb på højkant i platformens credits, eller i kan aftale andet indbyrdes. Dette er et super sjovt indslag til ethvert fodboldarrangement, og samtidig nemt at administrere. Dette da Betstrive automatisk tracker og udregner jeres resultater.

Det er fuldstændig gratis at oprette egne odds turneringer på Betstrive! 

Og du bestemmer desuden selv, om dine turneringer skal foregå i et lukket forum, eller om du ønsker at invitere og dyste mod resten af Betstrives community.

Sådan får i 500 kr i freebets i jeres egen odds turnering

Når du opretter din egen turnering og inviterer dine venner, har du mulighed for at få op til 500 kr i freebets, at spille om. Det kræver i er minimum 10 aktive brugere inde i turneringen. Aktive forstået på den måde, at hver bruger skal have oprettet min. 3 odds forslag. Herefter skriver du en besked til Betstrive kontoen direkte i platformen. Indenfor 48 timer validerer vi turneringen og vender tilbage med en præmiepulje til jer.

Hvordan afgøres odds turneringerne?

Odds turneringerne afgøres efter profit. Denne profit symboliseres ved coins – der er den anden valuta, vi benytter herover. Dette er udelukkende fiktive point, der blot benyttes til at afgøre hvem der ender øverst på leaderboardet – og dermed hvem der ender som vinder af turneringerne.

Leaderboardsene der afgør odds turneringerne, finder du næsten overalt på platformen. Også fra forsiden. Leaderboardet fra forsiden, kalder vi vores “main leaderboard”. Dette er automatisk altid koblet på alle kampe, der er live i platformen hver måned. Og det nulstilles, når en ny måned starter. Her har vi ligeledes en fast præmiepulje tilkoblet. Denne lyder fra 1000-3000 kr, og kan ses fra forsiden.

Denne turnering behøver du ikke tilmelde dig – her er du automatisk med, så snart du har oprettet dit første odds forslag.

  • Dashboard
  • Sidebets
  • Create tip
  • Analysis
  • Menu
0
0
Shop